Despre noi

In Romania ultimilor 20 de ani, managerii, proprietarii si expertii din diferite sectoare ale economiei au constatat ca externalizarea serviciilor de Facility Management se dovedeste a fi de un real ajutor in optimizarea eficientei operationale si in reducerea costurilor aferente. Cresterea popularitatii acestui domeniu rezulta din tendinta de concentrare a firmelor pe domeniile lor specifice de activitate, transferand, prin externalizare, responsabilitatea administrarii proprietatilor catre firmele specializate. Experienta si rezultatele din activitatea reala, practica, arata ca furnizorii profesionisti ofera solutii alternative optimizate, concretizate prin servicii specializate care se dovedesc mai eficiente sub raportul costurilor decat propriile solutii de management.

SC Neatwork Facility Management SRL ofera si realizeaza o gama larga de servicii profesionale integrate de intretinere si operare a cladirilor moderne. De la infiintarea sa in anul 2009, in doar cativa ani, s-a dezvoltat in ritm sustinut, ajungand in prezent sa administreze peste 150000 de metri patrati de spatii de birouri, logistice si centre IT, dobandind o solida reputatie de excelenta in randul proprietarilor si dezvoltatorilor.

Nu ne oprim insa aici. Conjuncturile dificile constituie pentru noi provocari la care gasim raspunsuri concretizate prin planuri de afaceri bine fundamentate, realizate prin munca de echipa si cu atentie responsabila fata de asteptarile clientilor nostri. Investim in perfectionare profesionala, in tehnologii avansate si echipamente de ultima ora, generand un consistent avantaj competitiv. Serviciile eficiente, de calitate certificata, constituie componente importante ale realizarilor noastre, sustinute prin solutii inovatoare, integritate si profesionalism recunoscut.